MARTA VALLS
Arquitecta

Marta Valls i Farguell va formar-se com a arquitecta a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Sant Cugat, i va tenir la oportunitat de participar en el desenvolupament de projectes molt diversos als despatxos on va treballar des que estudiava. El seu interès per projectar i definir fins a l'últim detall van fer que a l'any 2002 decidís iniciar una trajectòria professional en solitari.
... Des d'aquest moment i fins ara ha realitzat tot tipus de projectes, edificis, cases unifamiliars, reformes i ampliacions, el disseny i mobiliari per a una joieria, una granja-bar-restaurant, una llar d'infants, l'equipament i projecte d'interiorisme per a una biblioteca o estudis de viabilitat per un equipament residencial per la gent gran o per una granja d'ous ecològics.
Aquesta trajectòria no només li ha permès dissenyar un contenidor capaç de donar resposta al programa de necessitats de cada client, sinó a treballar-lo per poder aportar quelcom més...un moble fet a mida, un estudi lumínic, uns acabats personalitzats, l'ajardinament d'un pati interior, un espai polivalent, ... Ha estat gràcies a aquestes feines, on a poc a poc i quasi sense adonar-se s'ha anat especialitzant en el disseny d'ambients personalitzats on el seu objectiu no ha estat altre que aconseguir aquella sensació que cada client desitja trobar.

EL TALLER

Fruit d'aquesta manera de pensar, de l'experiència, i dels contactes establerts al llarg d'aquests anys, neix la idea de crear el Taller d'Arquitectura, Interiorisme i Construcció on per primera vegada, tècnics, industrials, artesans, assessors, agents comercials i comerços especialitzats, col.laboren en un únic projecte de manera autònoma però coordinada, aportant les seves especialitats sense cap tipus d'intermediari i sota la coordinació d'un director d'obra.

Obres Realitzades

Taller d'arquitectura, d'interiorisme i construcció     Tel. 93 735 27 42 info@martavalls.com